Over mij

Ik ben Christianne van Dooijewaard (1967) gediplomeerd massagetherapeut en masseer al sinds 1994. ik heb ervaren dat als je verdrietige dingen meemaakt, dat een groot effect heeft op lichaam en geest. Door goed voor mezelf te zorgen, de tijd te nemen om te voelen en het verdriet te verwerken, sta ik nu stralend in het leven. Door creatief bezig te zijn, Taichi Chuan te beoefenen , tijd in de natuur door te brengen en 5Rythmes te dansen blijft mijn lichaam en geest soepel en in beweging, waardoor ik kan groeien.

In 2018 kwam ik in aanraking met Live The Connection en dat was voor mij het missende puzzelstukje. Ik had tot dan toe al diverse dingen gedaan om voluit te leven. Dat deed ik vooral op kracht en bewust kiezen voor een positieve kijk op dingen.  Live The Connection heeft mij geleerd om de mogelijkheden van het onderbewustzijn in te zetten en deze zelf aan te passen. Het heeft mijn leven echt veranderd: pijn en verdriet heb ik achter mij gelaten en ik heb nu weer de regie over mijn eigen leven.

Inmiddels werk ik als professioneel Live The Connection coach en ben ik iedere keer weer blij hoe effectief deze methode ook voor andere mensen werkt. Ik gebruik de methode bijna dagelijks voor mezelf. Vanuit dit enthousiasme ben ik Ontstress Teacher geworden en geef ik regelmatig workshops., Want stress hebben we allemaal, weten wat je er zelf aan kunt doen en dan daadwerkelijk stress oplossen, dat verandert je leven. Dat te mogen delen is fantastisch.