Reviews

“Dank je wel voor je ‘all-in’ zorg inclusief het na-zorg whats-appje van gisteren:-).Ik ben heel ontspannen van Haarlem thuisgekomen en m’n bloeddruk was lager dan anders. Verder doe ik nu iedere avond  in gedachten de mooie deken-oefening:-).De eerste nacht sliep ik heel onrustig en droomde ik veel. Ik schrok wakker, omdat het niet lukte de ‘installatie’ in een map te stoppen (ha,ha) .  Dat moet de grote deken geweest zijn! Soort van koesteren. Het lijkt meer op een computer-verhaal, maar  ik weet zeker, dat het met jou te maken had en dat het ergens diep in m’n onderbewustzijn gebeurde. Het is wel duidelijk, dat je warmte en liefde grootte indruk op mij gemaakt hebben.”  juni 2018  A.

Ervaringen met “Live The Connection” consult

‘Ik ben heel dankbaar voor het grote verschil dat de therapie op mij heeft. Ik ben nu ontspanner, en kan in situaties die voorheen stressvol waren veel beter in contact blijven met anderen en met mezelf. Bij Christianne kon ik al heel snel gewoon mezelf zijn. Dankzij haar aandacht en nazorg , heeft ze mij ook geleerd hoe ik zelf kan ontstressen en ervoor kan zorgen dat bepaalde situaties veel minder stress oproepen ”  maart 2021 man 49 jaar.

“Bij Christianne voelde ik me meteen op mijn gemak, ik had er geen moeite mee om mijn kwetsbaarheid te tonen. Voorafgaand aan het consult dacht ik : het zal wel, de zoveelste keer dat ik iets probeer om dat knagende stemmetje van binnen het zwijgen op te leggen. Ik kon mijzelf intussen wel vertellen dat ik er ook toe doe, er mag zijn, maar het was nog nooit gelukt dat ook echt te voelen. Na het consult kon ik het wél echt voelen. Ik voel me stevig én compleet, zelfs een paar weken later nog steeds. Een wonder!”  oktober 2018 P (vrouw 66)

Wat mensen zeggen na de Workshop Ontstressen

“Ik heb zo het gevoel dat het veel liever is mijn hart, van binnen ”   vrouw 52 jaar

“Ik voel me zelfverzekerder en krachtiger ”   vrouw 66 jaar

“Ik ervoer de verandering, de ontspanning ”   vrouw 67 jaar

“Leerzame methode, horen zien en ervaren. Die ik ga gebruiken om mijzelf te helen”   vrouw 50 jaar

“De theorie vond ik interessant. De oefeningen lijken te werken. Ik ga zeker ook het boek kopen”   man jaar 45 jaar

“Praktisch, iets dat ik zelf kan toepassen”   man 28 jaar

“Heldere inzichten en handvatten om stress meer onder controle te krijgen”   vrouw 43 jaar

“Deze workshop heeft mij een goed inzicht gegeven over stress en wat ik kan doen om het te verhelpen zodat ik weer kan voelen”   vrouw 26 jaar